Remote backup

IBM TSM Remote Backup er baseret på IBM Tivoli Storage Manager og foregår via Internettet, hvor data på aftalte tidspunkter overføres til driftscenteret. Det er online backup gjort nemt og sikkert!
Backuppen foregår helt automatisk, og du er fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier. Glem alt om sikkerhedskopiering på bånd og cd'er, og slip for at holde styr på, hvad der er gemt hvorhenne og hvornår. Sig farvel til bekymringer om mediefejl, slidte bånd og bånd, der løber fulde.

Remote backup koncept v2

Restore - hurtigt og let

Skulle uheldet være ude og du får brug for at hente dine data retur fra vores backuplager, så sker det ved hjælp af få klik med musen.

Du udvælger blot den eller de filer, du ønsker at genskabe, klikker på "restore" - og dine data er på vej retur til dig. Nedbrud behøver ikke at betyde store tab for din virksomhed!

Hurtig og nem installation

Vores teknikere installerer den nødvendige software på virksomhedens server(e). Herefter foretager vi en fuldstændig backup af alle relevante filer og mapper til vores Remote Backup system, og herefter er backuppen i drift. Fremefter tager vi kun backup af de ændringer, der sker. Du modtager herefter dagligt en e-mail med oplysninger om den seneste backup.